На концерт «Бумбокс» у Тернополі вже розкуплено майже усі квитки

24.02.2017 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

4 березня у концерт-хол «Подоляни» вперше у Тернополі з сольним концертом приїде гурт БУМБОКС. Це вже третя частина туру «Люди», під час якого гурт зіграє все краще, що створено і зіграно за 10 років.

БУМБОКСвипустив свій максі-синг «Люди» у квітні 2016 року і відправився у тур. Через тисячі кілометрів, 20 міст туру, 42 тижні перебування в радіо-чартах пісні «Люди», виявилося, що це один з наймасштабніших і найбільш вдалих турів в історії гурту.

В семи містах зали не змогли вмістити всіх бажаючих - група дякує фанам з Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Херсона, Чернівців, Івано-Франківська, Львова - це було приголомшливо!

А у лютому 2017 року БУМБОКС знову відправляються в дорогу. Це вже третя частина туру «Люди», під час якої заплановано вісім концертів. І один із них – 4 березня відбудеться у Тернополі у концерт-холі «Подоляни». 

Квитки в касах міст та на сайті: https://karabas.com


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі