Завтра, 24 лютого, деякі вулиці в Тернополі будуть і без світла, і без води

Опубліковано:
23 Лютого, 2017

У міськраді повідомляють, що у зв’язку із ремонтними роботами, з 09.00 до 13.00 не буде електропостачання у окремих будинках Тернополя за адресами: вул. Клінічна, проспект Степана Бандери, 19.

А про те, що не буде води повідомляють у КП “Тернопільводоканал”. У зв’язку з проведенням аварінйо-ремонтних робіт на водопровідних мережах тимчасово припинене водопостачання по вулиці Сахарова 1, 3, 3-ф, 5 та по вулиці Протасевича з непарного боку (автозаправки, мийка). Вода не тектиме у кранах тернополян до 20:00 години 24 лютого.

Як зазначають в комунальному підприємстві, про припинення водопостачання мешканці були попереджені заздалегідь. На кожному з під’їздів було вивішене оголошення, а підприємства попереджено телефоном. За вказаними адресами водопостачання було припинене із 09:00 ранку 22 лютого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: