У Тернополі Українське козацтво провело турнір з мініфутболу, присвячений Героям Небесної Сотні

Опубліковано:
23 Лютого, 2017

Українське Козацтво Тернопільщини провело турнір з мініфутболу, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні та усім, хто загинув, захищаючи цілісність та незалежність України в зоні АТО. Участь у змаганнях взяли 12 команд, серед яких представники Українського Козацтва, Національної Гвардії, 44 окремої артилерійської бригади, ветерани Афганістану, представники влади, підприємці та чимало інших.

Цей турнір проводять уже вп’яте, раніше його організовували до Дня Святого Миколая, а цього разу – у дні, коли вшановують Небесну Сотню, тому ці змагання уже більш патріотичного характеру, навіть нагороди для учасників турніру мають  «патріотичний» вигляд, є серед них національні символи України.

Читайте також

У Тернополі вшанували Героїв Небесної Сотні

Наказний отаман Тернопільського обласного коша Українського Козацтва Володимир Мосейко розповідає, що цього року було дуже багато охочих позмагатися у турнірі: «Бажаючих виявилося стільки, що ми мусіли декому відмовити, щоб змагання пройшли за один день, але, оскільки люди хочуть долучатися, то ймовірно, наступного року будемо розширювати масштаби турніру і, швидше всього він триватиме 2 дні, тоді усі зможуть позмагатися», – каже Володимир Мосейко.

На переможців чекав кубок турніру, який щороку передають іншій команді, яка здобуває перше місце на змаганнях і на цьому кубку вигравірувано назву кожної команди-переможця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: