Микола Люшняк: «Співпраця з активними громадянами – єдиний шлях до перемоги»

Опубліковано:
23 Лютого, 2017
Круглий стіл «Єдність заради перемоги» зібрав громадських активістів та політиків за обговоренням сучасних справ в Україні, – пишуть Тернополяни.

Предметом обговорення стало звернення до парламентських партійних сил та громадськості, озвученого на національному круглому столі, що проходив 22 січня 2017 року в м. Києві.

Запрошені на круглий стіл обмінялися думками а також позиціями щодо ключових проблем сучасного життя України та українців. Серед спікерів був запрошений і народний депутат від Блоку Петра Порошенка Микола Люшняк.

Читайте також

Микола Люшняк отримав грамоту Папи Франциска за допомогу Зарваницькому духовному центру

– Перебуваючи у делегаціях від аграрного комітету з візитами до сусідніх країн, їх підприємців, я зауважив, що дуже доброго ставлення від них немає, адже вони терплять збитки від санкцій проти Росії. І переговори, співпраця з Європою є вкрай напруженою і «нитку» цю можна дуже легко перервати. Тому нам як ніколи потрібно демонструвати єдність. Відкинути протиріччя, звинувачення, а направити усі можливі зусилля на досягнення важливих цілей. Ми як народні депутати розуміємо, що співпраця з активними громадськими активістами – єдиний шлях до перемоги, – переконаний Микола Люшняк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: