Досягнення кожної громади формують успішний розвиток Тернопілля, – Степан Барна

Опубліковано:
23 Лютого, 2017

Плани розвитку Підволочиської громади визначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна разом із районним керівництвом та місцевими жителями у рамках робочого візиту. Зокрема, очільник області провів особистий прийом громадян, перевірив хід ремонтних робіт у приміщенні, в якому невдовзі функціонуватиме ЦНАП, а також ознайомився з роботою Підволочиської дитячо-юнацької спортивної школи.

ДЮСШ є методичним центром усієї спортивно-масової роботи школярів громади, району. За останніх шість років у школі навчалися від 190 до 360 учнів щорічно за напрямками: легка атлетика, аеробіка, футбол, гандбол, вільна боротьба, настільний теніс.

Читайте також

Виробництво спирту на Тернопільщині зменшилося на половину
Степан Барна: Естонія для Тернопільщини – дуже перспективний партнер
Голова Тернопільської ОДА різко висловився з приводу нещодавнього мітингу підприємців

В 2016 році відділом освіти Підволочиської селищної ради було виділено 199 тис. грн. на проведення поточного ремонту спортивного залу. Наступний крок — заміна даху адмінкорпусу, який був встановлений ще в 1974 році.

У найближчих планах громади – відкриття дитячого садочка у селі Богданівка. Крім цього, капітальний ремонт вже згаданої дитячо-юнацької спортивної школи, а також реконструкція даху будинку культури, що у селі Кам’янки.

Серед позитивних зрушень у роботі громади — реалізація багатьох інвестиційних проектів.

На вирішення поточних найнеобхідніших потреб району передбачене додаткове фінансування, адже Підволочиська громада демонструє хороший приклад успішної роботи. А з успіху кожної громади складається успіх Тернопілля загалом.

Активною є співпраця об’єднаних територіальних громад та районної державної адміністрації з проектами міжнародної технічної допомоги.

Загалом стратегія передбачає створення у всіх без винятку об’єднаних територіальних громад Центрів надання адміністративних послуг, ФАПів, місцевих поліцейських станцій та місцевих пожежних частин, наголошує очільник області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: