Виробництво спирту на Тернопільщині зменшилося на половину

Опубліковано:
22 Лютого, 2017

На Тернопільщині «відмирає» спиртова галузь. За останніми даними, виробництво спирту в області зменшилося на половину.

Такими не втішними даними поділився голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, який наголосив на тому, що залишати без уваги даний факт не можна, а тому потрібно працювати над тим, щоб знову відродити спиртову галузь на Тернопільщині.

Читайте також

У підприємця на Тернопільщині конфіскували спирту на 3 мільйони гривень

Наразі ситуація із виробництвом сприту – незадовільна і це стосується не лише країни загалом, а й Тернопільської області зокрема. І ймовірна причина, чому так склалося – позбавлення спиртових заводів шість років тому статусу юридичних осіб.

– Потрібно знову повернути цей статус спиртовим заводам, – зазначив Степан Степанович. – І ще, що не менш важливо, аби не дати спиртовій галузі зовсім занепасти, потрібно працювати над тим, щоб була можливість приватизувати спиртзаводи, а відтак можливість відновлення показників виробництва спирту як це було раніше.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: