Тернопільський професор з гігієни презентуватиме свої книги про життя

22.02.2017 20:33   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

23 лютого 2017 року о 15:30 доктор медичних наук, завідувач кафедри гігієни Тернопільського державного медичного університету Микола Олексійович Кашуба проведе творчий вечір у  приміщенні бібліотеки медичного університету (вул. Січових стрільців, 8, навпроти Лялькового театру).  Запрошуються всі, кому цікава поезія та гумор.

Микола Олексійович Кашуба є не лише чудовим викладачем, який уміло передає знання майбутнім лікарям. Це надзвичайно цікавий співрозмовник, який також вправно розглядає як макрокосмос гомо сапієнс, так само як і мікрокосм причин їхніх вчинків, думок . Результатом цього стали його поетичні та прозові доробки. Автор часто робить висновки у веселій гумористичній формі, стаючи близьким читачеві-медику і показуючи читачеві-не медику – що життя це хоч і лимон, але з нього завжди можна вичавити смачний сік. Микола Олексійович Кашуба уже є автором 5 книжок – “Спочатку було словоˮ, “Афоризми-думи моїˮ, “Гортаючи життя сторінки,ˮ “ Homo sapiens в різних ракурсах ˮ, “Які ми єˮ.

Вхід вільний.

Наталі Волотовська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі