Для Наливайченка Крим невід’ємна частина України і не може бути предметом торгу

Опубліковано:
21 Лютого, 2017

Для того, щоб не множилися плани повернення Криму, необхідно зафіксувати в Конституції статус півострова як невід’ємної суб’єкта Української держави. Про це екс-глава Служби безпеки України, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко заявив журналістам на прес-конференції.

“У Конституції написано що Крим – частина України, але те, що півострів був, є і буде частиною України, незважаючи на окупацію, – необхідно прописати! Не треба цього боятися. Це потрібно для того, щоб не з’являлися різноманітні сумніви та плани, наприклад, про здачі Криму в оренду. Треба зняти будь-які питання або коливання з приводу півострову. Ні на сантиметр не можна відходити від цього. І саме в цьому – план Наливайченка, ніяких інших до уваги не беру”, – заявив він.

Також лідер Руху «Справедливість» на своїй сторінці у фейсбуці зауважив, пропонує владі врешті-решт внести зміни до Конституції України, де чітко прописати, що, незважаючи на анексію Криму з боку Російської Федерації, він завжди був, є і буде територією України і ніколи не стане предметом торгу з агресором. “І от тоді подивимося, як парламент проголосує за такі зміни, а передусім депутати від президентської фракції…” – написав Наливайченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: