Як стало відомо інтернет-виданню “Часопис“, у 2016 році депутат Тернопільської міської ради Роман Навроцький став щасливим власником трикімнатної квартири площею понад 80 квадратних метрів в новозбудованому будинку по вулиці Сахарова  в Тернополі.

19 1Новий господар уже встиг навіть добротний ремонт зробити в стилі «а-ля Пшонка» із позолотою, ліпниною, шкіряними диванами та сантехнікою під золото. Єдине чого бракує для інтер’єру – то це портрету народного обранця із лавровим вінком на голові. Але, знаючи «тягу» пана Навроцького до «прекрасного», впевнений, що місцеві художники уже працюють над вирішенням цієї проблеми.

Щоправда Роман Ярославович ретельно приховує існування свого нового помешкання від людського ока та  від своїх побратимів-однопартійців. Для чого зайвий раз пояснювати: що, де, коли, а головне за що?! А все через те,  що серед партійної братії пан Навроцький постійно себе позиціонує «бідним та обездоленним» і це навіть в той час, коли очолював обласну сільгоспінспекцію та був секретарем земельної комісії міської ради.

Читайте також

Чому деякі депутати не хочуть голосувати за зміни до Генплану Тернополя?

Побратими можуть не зрозуміти, а ще згадати публікації в ЗМІ  про заміський будиночок в селі Великі Гаї та про будинок дружини у Львові, який Роман Ярославович «заникав» від декларування. Цікаво чи внесе хоч зараз цю квартиру пан Навроцький в декларацію? Та найгірше в даному випадку, що, ймовірно, те саме про своє «скромне» і « майже аскетичне»  життя народний обранець «впарює» свої виборцям, які по добрій українській традиції вірять всім без розбору, хто ходить у вишиванці та кричить «Слава Україні! Смерть ворогам!».

 

Хоч пора громадянам скинути «рожеві окуляри» та придивитись до персон подібного штибу вже давно настала.

Сергій Сергієнко

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: