Пам’ять Устима Голоднюка вшанували у Бережанському агротехнічному інституті, де він навчався (Фото)

Опубліковано:
20 Лютого, 2017

Пам’ять Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка вшанували у Бережанському агротехнічному інституті, де він навчався два з половиною роки. Помолитися за душу патріота прийшли студенти та педагоги навчального закладу, громада міста та духовенство. Біля пам’ятної дошки Герою, що на стіні інституту, відправили панахиду та поклали квіти.

Викладач Бережанського технічного університету Микола Потапенко, який був куратором групи, у якій навчався Устим Голоднюк, розповідає: хлопець завжди прагнув бути попереду та жити чесно. «Він активно займався спортом, брав участь у різноманітних заходах. Ми з ним часто спілкувалися, і коли Устим зібрався їхати на Майдан до Києва – у мене було погане передчуття, я його про це попереджав, але Устим таки поїхав і віддав там життя за Україну», – зауважує викладач.

Читайте також

Герої Небесної Сотні заплатили найвищу ціну за те, щоб сьогодні ми мали право вибору, – Степан Барна

Нагадаємо, Устим Голоднюк народився 12 серпня 2994 року у Збаражі, навчався у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут (3 рота, 2 взвод) та у «Бережанському агротехнічному інституті», де здобував фах інженера енергетика. Був  громадським активістом, активним учасником Революції Гідності, бійцем 38 сотні самооборони майдану. 20-річний юнак загинув 20 лютого у Києві на Майдані від кулі снайпера. Посмертно нагороджений званням «Герой України».  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: