Архієпископ Нестор взяв участь в обговоренні питання створення Української помісної Церкви (Відео)

Опубліковано:
20 Лютого, 2017

Програму “Що робити?” в прямому ефірі на телеканалі ТТБ у четвер, 16 лютого, присвятили створенню Української помісної православної Церкви. В обговоренні питання взяли участь керуючий Тернопільською єпархією Української православної Церкви Київського Патріархату Високопреосвященнійший Нестор, архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький, керуючий Карпатською і Тернопільською єпархіями Української автокефальної православної Церкви Преосвященнійший Віктор (Бедь), єпископ Мукачівський і Карпатський, протоієрей Віталій Козак, декан Тернопільський, синкел з питань стратегій і розвитку церкви Тернопільсько-Зборівської архієпархії Української греко-католицької Церкви.

Читайте також

Владика Нестор благословив бійців роти «Тернопіль» на службу в зоні АТО (Фото)

Гостями іншої студії телеканалу були доктор історичних наук Ярослав Стоцький, представник Всеукраїнського об’єднання “За помісну Україну” Юрій Юхновський та начальник управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської облдержадміністрації Ігор Кульчицький.

Учасники програми говорили про проблеми об’єднавчого процесу Церков, пошук шляхів до подолання розділення українських православних і створення Української помісної Церкви, що є актуальним упродовж більш ніж двадцяти десятиліть – з часу здобуття Україною незалежності. До дискусії долучилися й глядачі програми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: