Жителі приміського села не захотіли стати частиною Тернополя

Опубліковано:
18 Лютого, 2017

У селі Гаї-Шевченківські затверджено результати консультативного опитування щодо об’єднання в рамках адміністративно-територіальної реформи, – пише Галас.

Жителям села пропонувалося три варіанти об’єднання – з Тернополем, з Байківецькою об’єднаною територіальною громадою, з селищем Великий Глибочок. Несподівано найбільше голосів зібрав варіант на підтримку Байківецької ОТГ – 55,76% голосів. На другому місці – Тернопіль – 44%. Один учасник опитування висловився за варіант Великого Глибочка.
16 лютого результати опитування були затверджені на сесії сільської ради. Відтак,згідно законодавства може розпочинатися процедура приєднання села Гаї Шевченківські до Байківецької громади. До складу наразі крім Байківець входять наступні населені пункти: Шляхтинці, Лозова, Курникм, Дубівці, Стегниківці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: