Івано-Франківські комунальники вчилися у тернопільських колег, як наводити порядок у місті

Опубліковано:
17 Лютого, 2017

Представники комунальної сфери Івано-Франківська вивчали досвід тернополян у впорядкуванні вулиць, дізналися як у місті борються із хаотичною рекламою та запросили тернополян у гості, щоб допомогли у благоустрої в Івано-Франківську. Про це на своїй сторінці у Facebook  розповів депутат Тернопільської міської ради Олег Нитка.

«Досвід Тернополя у впорядкуванні вулиць вивчали Івано-Франківські керівники управлінь комунальної політики та благоустрою. Як позбутися хаотично розклеєної зовнішньої реклами керівники структур із сусідньої області вчилися на нашому прикладі. Досягти такого результату на вулицях обласного центру вдалося завдяки систематизації поширення афіш та реклам. У 2012 я розробив програму з очистки міста, нею вже 4 роки успішно користуються у Тернополі та Чернівцях.

За розклеювання оголошень у Тернополі відповідає комунальне підприємство «Парк Загребелля», саме його працівники контролюють розповсюдження та прибирання поліграфічної продукції. В рамках робочої зустрічі директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Смушак Михайло, його заступник Олег Федоренко та начальник управління комунальної політик Михайло Яцків відвідали КП «Загребелля», поспілкувались з начальником управління ЖКГ Тернопільської міськради Олегом Соколовським та провели зустріч з керівном підприємства «АВАКС-ПРОФ» Олександром Ярмоленком та оглянули технічну базу підрядника, який сьогодні прибирає місто. 

Керівники комунальних управлінь Івано-Франківська відзначили потужну роботу, яка ведеться у Тернополі в цьому напрямку і запросили вже найближчим часом відвідати їхнє місто, щоб допомогти навести лад на вулицях Івано-Франківська», – пише Олег Нитка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: