Як на гірськолижній трасі Савич-парку аматори змагались (Фото)

Опубліковано:
17 Лютого, 2017

Тернопільський Буковель, Савич-парк започаткував змагання для аматорів. Гірка відома своїми зірковими вихованцями СДЮСШ “Екстрім”, які зробили свої перші кроки у великий спорт саме тут у рідному місті. Багато людей вперше спробували себе у стрімких спусках на лижах та сноубордах також на цій вже славетній гірці. Щоб не переривати традицію та надати можливість  відчути себе учасником справжніх змагань, а також з метою популяризації здорового способу життя, директор Савич-парку Віталій Кирилов запросив до себе на змагання початківців та аматорів різного віку.

Трасу проклали нескладну, а доступну кожному хто любить лижі та сноуборди. У неділю 12 лютого близько п’ятидесятий тернополян зареєструвались для участі у змаганнях та отримали свої номери. Від 6 до 50 такий був вік учасників. Змагання присвятили пам’яті Тетяни Кравець. Ця жінка дуже любила життя та гірські спуски, тому ділилась своєю майстерністю з багатьма тернополянами. Довгий час працювала тренером у гірськолижній дитячий спортивній школі. Розпочала тренування з юними спортсменами з фрістайлу (могулу). Її учні та друзі знову зібрались завдяки змаганням у тісне коло.

Учень Тетяни Ігорівни Олег Вінницький з родиною долучились до організації змагань, підготували призи переможцям та учасникам. Усі, хто змагались забрали додому пакети зі смаколиками від ТМ “Молокія”, дівчаткам подарували дівочі дрібнички, а ті, хто виборов перші, другі та треті місця отримали шоломи, лижні палиці та лижні шапки. Організатори вдячні Сергію Фалендишу за допомогу у проведенні спортивної події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: