Тернополянка зібрала майже 35 тисяч гривень на добру справу цікавим способом

Опубліковано:
17 Лютого, 2017

Така незвичайна, проте креативна ідея Олени Дейнеки набрала обертів – на картковому рахунку жінки 34 867 грн, і всі вони підуть на допомогу безпритульним тваринам, що у Центрі тимчасової перетримки безпритульних тварин, у селі Дичків.

– Практично на фініші! – пише активістка у своєму профілі на Facebook. – Збір коштів у цьому проекті добігає завершення. За вчорашній день надійшло 720 гривень і разом сума зібраних коштів складає 34867 грн. Лишається маленький “хвостик”.

Жінка вдячна усім, хто долучився до проекту і не був байдужим, а особливо «за вчорашню допомогу»:

Читайте також

Найдовшу печеру Європи на Тернопіллі досліджує єдина в Україні собака-спелеолог

Нагадаємо: Триває проект Олени Дейнеки, який вона намагається підтримувати з усіх сил спільно з представниками Асоціації захисників безпритульних тварин «Ноїв Ковчег». Зараз же жінка збирає кошти на облаштування опалення в операційній Центру тимчасової перетримки безпритульних тварин, що у селі Дичкові.

Стати благодійником акції «Подаруйте мені 10 гривень» можуть усі, хто скине будь-яку суму на карту ПриватБанку №5168 7556 1953 4858 із позначкою відправника і вказівкою “благодійний внесок”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: