Тернолянина «розвели» фальшивими талонами на бензин на 2350 гривень

Опубліковано:
16 Лютого, 2017

Аферисти придумали нову пропозицію, для своїх довірливих жертв. У Тернополя трапився прикрий випадок, коли 21-річного юнака обдурили на 2350 гривень. На мобільний потерпілого подзвонив   невідомий чоловік та представився працівником автозаправної станції. Шахрай сказав, що ніби-то до кінця дня від цієї АЗС можна придбати пальне за знижкою. Наївний юнак погодився на пропозицію і переказав на рахунок шахрая 2350 грвиень, щоб ніби-то отримати талони зі знижками на пальне. Проте, звичайно ж, жодних талонів хлопець так і не отримав, а на автозаправці, працівником якої представлявся злочинець, тернополянин сказала, що жодних подібних акцій у них не проводять.

Потерпілий написав заяву до поліції і за фактом шахрайства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі встановлюють особу шахрая.

Поліцейські просять не довіряти невідомим особам, які телефонують та будь-яким способом намагаються виманити гроші, адже такі випадки на Тернопільщині стаються дедалі частіше.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: