ФФУ позбавила Мариновського прав директора матчів Прем’єр-ліги до кінця сезону?

Опубліковано:
16 Лютого, 2017

Як зазначено на сторінці Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань сайту Федерації футболу України, голова Тернопільської обласної федерації футболу Мариновський атестований умовно, у зв’язку з порушеннями ст.29 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів «Прем’єр-ліги» України сезону 2016/2017 років та ст.10 Положення про директора матчів ФФУ. Документ читайте ТУТ.

Якщо уважно прочитати дане положення Регламенту змагань, то виходить, що пан Мариновський відмовлявся від обслуговування матчів Прем’єр Ліги без поважних причин або не прибував на матч, який він повинен був обслуговувати. На практиці це виглядало так: Мариновського призначають директором поєдинку, але він заявляє, що «не зможе» поїхати на матч і просить призначити іншу відповідальну особу, нехтуючи футбольними законами. Що це, притаманна цьому футбольному функціонеру самовпевненість чи віра у власну непогрішність та недосяжність? Але так чи інакше, для  ФФУ немає недосяжних «авторитетів» і рішення атестувати умовно є заслуженою реакцією головного футбольного органу країни на бездіяльність «великого» біля футбольного діяча.

Читайте також

Дії Володимира Мариновського негативно впливають на репутацію тернопільського футболу

Довідка: Директор матчів Прем’єр-ліги чемпіонату України з футболу здійснює нагляд за організацією та проведенням поєдинків. Основні обов’язки директора передбачають контроль за дотриманням усіма учасниками змагань, офіційними особами матчів, представників клубів, дирекцією стадіонів та глядачами вимог відповідного Регламенту змагань та норм ФІФА, УЄФА та ФФУ.  Тобто є вищою посадовою особою на найпрестижніших футбольних змаганнях країни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: