Про кохання тернопільських військових, що народилося на війні (Фото)

Опубліковано:
15 Лютого, 2017

Їхнє кохання народилося на війні. Єсенія та Михайло закохалися один в одного в зоні АТО, під час служби у військовій частині окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід». Єсенія родом із Херсонщини, а її чоловік Михайло – з Кіровоградщини, проте живуть у Тернополі, тут винаймають квартиру.

Щоб зрозуміти, що їм судилося бути разом – закоханим багато часу не знадобилося. Уже після чотирьох  місяців зустрічей  вони вирішили побратися і відгуляли «військове» весілля. Розписалися молодята у РАЦСІ в Сєвєродонецьку. На святковій церемонії присутніми були лише військові побратими.

«Після того, коли Михайло приїхав із відпустки – я зрозуміла, що він – моя любов і я хочу бути з ним. Весілля наше було особливе, я – у вишиванці, він – у формі. Незабаром плануємо повінчатися у церкві, і вже, напевно, у білому платті та костюмі», – ділиться Єсенія.

«А я, коли побачив Євенію – відразу зрозумів, що вона буде моя. Ця жінка здатна на вчинки, на які здатна лише сильна людина. Вона моя підтримка, гордість і радість», – каже Михайло.

Єсенія зауважила, що ніколи не мріяла бути військовою і тим більше вийти заміж за військового. Вона спортсменка і спорту хотіла присвятити себе. «Я займалася жіночим футболом, баскетболом, важкою атлетикою. Є кандидатом спорту з пауерліфтингу. Ніколи не могла б подумати, що залишу спорт, проте, коли дізналася про призов для жінок, то вирішила піти на службу, щоб хоч якось допомогти своїй країні у такий важкий час», – каже військова. Але, сьогодні вона дуже рада, що її життя склалося саме так і що вона знайшла свою любов.

Нині пара мріє про власне житло і збільшення сім’ї. Єсенія запевняє, що справжня любов знаходить людину у будь-якому віці та за будь-яких обставин, навіть на війні, адже сама у цьому переконалася. Молодята усім бажають такої ж міцної, сильної і щирої любові, яку пощастило пізнати їм, бо кажуть, що це найважливіше у житті!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: