«Робознавці» написали освітній проект і збирають гроші на ще один набір Lego

Опубліковано:
14 Лютого, 2017

Ольга Підлатюк очолила свій перший гурток “Робознавці” після того, як разом з колегою Андрієм Чубатим отримала конструктор з яким можна вивчати робототехніку Lego MINDSTORMS EV3 минулого року, завдяки перемозі у конкурсі ґрантів програми FIRST LEGO League. Але деталей та технічного забезпечення у комплекті вистачає тільки на одного робота. Терміново потрібен іще хоча б один набір!  Тоді буде можливість відкрити мінімум ще один такий гурток. Тому керівники гуртка написали ще один проект з метою зібрати благодійні гроші на реалізацію проекту, то б то на ще один комплект Lego.  Спеціальна краудфандингова платформа для освітніх проектів GoFundEd вже багатьом освітянам допомогла зібрати кошти на свої освітні ідеї. Підтримуючи ініціативи вчителів благодійними внесками суспільство разом формує спільноту новаторів, що самостійно впроваджують зміни у своєму класі чи школі.

Ольга каже: “Робототехніка, конструювання та програмування – це одні з пріоритетних напрямків розвитку у сучасному світі. Саме з цими галузями будуть пов’язані професії майбутнього. Тому ми хочемо на базі позашкільного навчального закладу, а саме станції юних техніків , відкрити додаткові гуртки “Робознавці”, де школярі зможуть ближче познайомитись з роботами. Ефективно працювати невеликими групами – не більше 10 дітей, віком від 10 років. Це дозволить приділити максимум необхідної уваги кожній дитині.” Кожен може підтримати проект Ольги на сайті: https://gofunded.org/campaigns/roboznavci/ адже нам у Тернополі робознавці дуже потрібні! Проект має зібрати усього 21 335 грн.Частково гроші вже є.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: