Камери відеоспостереження облаштували в Тернополі на вулиці Липовій, 10

Опубліковано:
14 Лютого, 2017

При входах у під’їзди ОСББ, що на вулиці Липовій, 10, встановили камери відеоспостереження. Приводом для прийняття такого рішення стало пограбування однієї із квартир будинку, яке сталося кілька місяців тому.

Для того, аби захистити своє помешкання, співвласники зібрали будинкові збори, на яких ухвалили рішення про встановлення камер відеоспостереження. Для цього зібрали кошти, а минулого тижня виконали роботи.

– Відеоспостереження, яке охоплює всі під’їзди і двір, встановили представники ПП «Знак якості», – розповідає голова вказаного ОСББ Михайло Дереворіз. – Інформація з дев’яти камер зберігається близько двох тижнів, переглядати її можна як з персонального комп’ютера, так і дистанційно – з мобільного телефона.

В управлінні ЖКГ кажуть, що мешканці багатоквартирних будинків часто стають жертвами не лише пограбування, але й інших злочинів в під’їздах, крадіжок інтернет-кабелів, написів на стінах та сміття на сходових клітках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: