Нові льодові відкриття мандрівників з Тернополя: пригоди з водоспадами на річці Стрипа (Фото)

Опубліковано:
13 Лютого, 2017

Субота омріяний день – адже це початок вихідних, можна виспатись та нарешті вимкнути будильник. 

Але справжнім пошуківцям пригод не спиться – вони просинаються ще задовго до сходу сонця, пакують у наплічник найнеобхідніше, канапки, чай у термосі, родзинки та горішки, шоколадні батончики, вдягають комбінезони або теплі лижні штани і куртки, на ноги бахили та теплі зручні зимові всюдоходи і уперед!
 
І не дарма, адже клуб мандрівників “Слід” натрапив на зовсім неходжені та не фотографовані місцини. За Бучачем команда обстежила каньйон річки Стрипа та привезла цілий фотозвіт чудових замерзлих водоспадів! Кожна з фотографій може сміливо лягати на ваш робочий стіл на комп’ютері та мотивувати до мандрівних пригод! 
 
“Диву дивуєшся – коли в еру високих технологій та Інтернету знаходиш місця, про які практично ніхто не знає. І це без перебільшення. І це за 100 км від Тернополя. Навіть місцеві жителі, коли в них питали за водоспади, кивали зовсім в інший бік. Чи то навмисне кругами водять, оберігаючи те багатство, яким так щедро нагородив Господь цю славну землю, чи яка друга містика є?  Глибокий і стрімкий каньйон, вирізаний тонким, як лезо струмком. Глибина така, що дна не розгледіти. Оділи системи, кинули мотузку – спускаюсь перевірити, чи дістали до дна. 20 метрів мотузки виявилось замало. Це лише додало азарту. Неквапливо, по черзі спустились на дно яру, де один за одним застигли в кризі 10-12 метрові водоспади. Хоч погода і зіпсувалась – хороший настрій вже було неможливо зіпсувати. Відчуття того, що ми, можливо перші, хто ступив на цю землю – зігрівало наші серця. 

Досі мучає одне питання: чому ж про цю місцину немає жодноі інформації в туристичних путівниках. Адже місце дійсно настільки унікальне, що могло би привабити сюди велику кількість шукачів пригод та любителів активного відпочинку. Це місце не лише гармонійно вписується в компанію навколишніх туристичних принад, а й по праву заслуговує на статус найцікавішої атракції краю!”, – пише у Фейсбуці у групі “Тернопільлля туристичне” Олександр Захарченко – ініціатор мандрівки на край світу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: