Сайт Sport Arena дослідив, наскільки добре оплачують футболістам команд різних областей їх працю і як з’ясувалося – найменше отримують тернопільські спортсмени. Щоб зоробити висновки – опитали близько 50 фахівців та експертів, які сьогодні працюють у Першій та Другій футбольних лігах України – це теренери, агенти, функціонери. За результатами опитування визначили суми, які приблизно заробляють футболісти.

Ідеться саме про місячні зарплати футболістів.

Читайте також

Тернополяни більше не зможуть робити перерахунки на зарплатні картки

– Підйомні – це гроші, які отримують футболісти під час зміни клубу. Це може бути аванс піврічної зарплатні, або спецальний бонус, про який є попередня домовленість.

– Преміальні – зазвичай дають за перемоги команди, схеми бувають дуже різні і суми теж. Відомо, що небагаті клуби мають 10 тисяч гривень на всю команду за вдалий матч. Також є схема тисяча гривень за перемогу вдома, дві – на виїзді. А якщо команда починає переможну серію, то суми можуть подвоювати з кожною новою перемогою.

– Штрафи – кожний клуб накладає санкції по своєму, тут можуть брати до уваги навіть    пунктуальність (запізнення на тренування), вибитий м’яч в аут під час матчу чи за зіпсовану амуніцію.

Отже, судячи з інформації від футбольних експертів, у рівненській команді футболісти заробляють від 9 до 30 тисяч гривень в місяць. У той час, як тернопільські – мають  2,5 – 3,5 тисячі в місяць.

Як бачимо, спортсмени у Тернополі не мають такого фінансового заохочення, як футболісти з команд інших міст. Звичайно, якщо б зарплату підвищили – тернополяни мали би бажання грати краще та прикладали б максимум зусиль для своїх перемог.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: