«Свято Зими» у Тернополі цікаве для мандрівників і туристів зі всієї України

Опубліковано:
12 Лютого, 2017

У 2017 році “Свято Зими” у Тернополі зібрало у тепле коло тернополян у суботу 11 лютого. І це дуже влучний вибір дня тижня, тому що дає можливість приїжджати до нас гостям з різних міст України.

Адже такої цікавої програми та незвичних розваг та видовищ не побачиш одночасно в жодному місті. Наш замерзлий став сам по собі є туристичною родзинкою, а у такий день і поготів. Один з найчарівніших панорам святкового зимового озера відкривається з вікон ресторану “Максим”. Просто біля заскленої тераси вранці пробігли лижники,  протягом дня пролітав мотопараплан з пасажиром, плесом ставу проносились квадроцикли, коні везли санчата з пасажирами, машина ДСНС України простуючи по льоді залишала за собою вир снігу.

Роздивляєшся, ніби потрапив в одну з пригод програми “Орел і решка”. Погода також сприяла казковому настрою. Кожен, хто прийшов на свято побачив щось своє. Когось привабили параплани, надлегкі літальні апарати, на яких пілоти літали у яскраво блакитному небі, когось прокатали з вітерцем на квадроциклі та прив’язаному за машиною сноутюбі. Любителі ковзанів мали можливість під музику ковзати трьома гарно розчищеними ковзанками на яких показували свою майстерність і хокеїсти, і футболісти. Біля ковзанки можна взяти на прокат ковзани кожному, хто хоче спробувати чи згадати, як це бути фігуристом. Людей нагодували пловом, зігріли чаєм. Діти набавились у сніжки у снігових фортецях і збудували багато снігових скульптур. У парку виступали гурти і виконавці. Хіба можна оминути такий зимовий день мандрівникам і туристам? Тому просимо показати фото з нашого “Свята Зими” у Києві на виставці, яка відбудеться  14 лютого в “Українському домі” під час презентації Тернопільської області та запросити гостей у наше чарівне місто!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: