На Тернопільщині злодій розбив в автівці сокирою вікно і викрав звідти цінні речі

Опубліковано:
12 Лютого, 2017

З повідомленням про крадіжку в Заліщицьке відділення поліції звернувся мешканець села Угринів.

Чоловік заявив, що в ніч з 8 на 9 лютого невідома особа розбила переднє пасажирське скло в його автомобілі “Nissan Primastar” та викрала планшет, навігатор, зарядний пристрій до нього та відеореєстратора. Автомобіль потерпілого був припаркований біля власного помешкання, йдеться на сайті ГУНП у Тернопільській області.

За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Гожія, зловмисник розбив вікно сокирою, яку і залишив в салоні іномарки. Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили особу крадія – ним виявився 31-річний мешканець сусіднього села. Він –уродженець Луганської області. Приїхав на Тернопільщину, коли почалася антитерористична операція на Сході.

У поле зору правоохоронців потрапляв неодноразово за хуліганства. Цього разу він приїхав у дане село до знайомих. Разом розпивали спиртні напої. Повертаючись додому, помітив авто, а в ньому планшет. Тому взяв у друзів-випивак сокиру, розбив скло та викрав речі.

У скоєному чоловік зізнався, сума збитків встановлюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: