Ретривер Брайан полонив серця тернополян грою у хокей під час «Свята зими» (Фото)

Опубліковано:
12 Лютого, 2017

Зима триває і не збирається з нами прощатися. Для “Свята зими” гарно наморозила льоду на ставі, так, що легко витримала усіх гостей, які завітали на подію у парк ім. Т. Шевченка у суботу 11 лютого.

І парапланами літали, і квадроциклами їздили, і коні бажаючих катали. Було мило, гарно, спортивно, сніжноскульптурно і концертно – і соцмережі, і світ новин тернопільських вже відгукнувся на подію гарними якісними фоторепортажами. Один з чудових моментів суботнього дня – це пригода на ковзанці, що біля колишнього бару “Назарія”.

Читайте також

Як у Тернополі відзначали свято зими… (Фото)

Коли двоє молодих людей з ключками, ковзанами та собакою прийшли пограти у хокей. Подія радувала, як малих так і дорослих тернополян. Пес дуже влучно ловив гумову шайбу і отримував масу задоволення, поки господар повертав шайбу на лід. Золотистий ретривер Брайан вже три роки живе у Тараса – музиканта та вокаліста тернопільського рок-гурту “Деспот”. Господаря дуже любить і обожнює час, який він з ним проводить. До маленької компанії швидко приєднались решта друзів  та подруг – видно, що пес улюбленець молоді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: