У Тернополі «Свято зими» пройшло сонячно! Погода сприяла усім: і тим, хто прийшов розважитися, і тим, хто розваги пропонував. Мороз зробив кригу та тернопільському ставі міцною і товстою, то ж на льоду людей возили на конях, на возах та наквадроциклах, піднімалися у небо на парапланах, а ще на замерзлому плесі водойми пройшли лижні гонки. Участь у змаганнях взяли близько 100 місцевих лижників:

«Мені 12 років, я катаюся на лижах уже 4 роки, дуже люблю цей вид спорту, бо він мені приносить задоволення. Кататися на лижах не важко, навпаки це дуже класно. Усім раджу спробувати. У змаганнях я уже участь брав і досить успішно, мав нагороди і сподіваюся, що сьогодні теж покажу відмінний результат», – каже учасник змагань Андрій.

На ставі люди вирізали снігові фігури, там можна було побачити снігове крісло у вигляді серця, велику вазу, обличчя Захара Беркута та інші цікаві речі.

А ще зігрітися у морозний день тернополянам допомагали безкоштовною гарячою їжею. У Парку ім. Т.Шевченка охочих пригощали смачним супом та роздавали плов.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: