На Чемпіонаті світу з біатлону тернополяни Олена Підгрушна та Дмитро Підручний увійшли до п’ятірки найкращих

Опубліковано:
10 Лютого, 2017

За результатами змагань у змішаній естафеті на Чемпіонаті світу з біатлону тернополяни Олена Підгрушна та Дмитро Підручний увійшли до п’ятірки найкращих. Чемпіонат проходить в австрійському Хохфільцені. У змішаній естафеті взяла участь українська команда, до якої увійшли тернополяни Олена Підгрушна та Дмитро Підручний, а також Юлія Джима та Сергій Семенов,- здобула п’яте місце. Українці поступилися переможцям на 35,6 секунди. А здобула перемогу в цій дисципліні команда з Німеччини, її результат – 1 година, 09 хвилин 06,4 секунди. 2 місце посіли спортсмени із Франції – 2,2 секунди відставання, третіми фінішували біатлоністи Росії – 3,2 секунди. Відставання команди Італії становило 28,7 секунди.

Чемпіонат світу триватиме до 19 лютого. У складі української збірної на цих змаганнях виступають 10 спортсменів, зокрема, серед жінок – Юлія Джима, Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина, Ірина Варвинець, Валя Семеренко; серед чоловіків – Сергій Семенов, Артем Прима, Дмитро Підручний, Володимир Семаков, Олександр Жирний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: