12 лютого у «Савич-парку» – аматорські змагання на лижах та сноубордах

Опубліковано:
10 Лютого, 2017

Директор гори Віталій Кирилов запрошує усіх, хто вміє стояти на лижах та сноубордах позмагатися на гарно засніжених трасах Савич-парку. Навіть погода за спорт – протягом другої доби засипає природним снігом вищого ґатунку і гірку, і місто.

Віталій Кирилов: “На перших офіційних змаганнях в Savich-Park буде весело, драйвово і незабутньо, крім змагань, на гостей та учасників чекають класні призи, подарунки усім учасникам та супер призи переможцям. Протягом усього свята буде музика та ведучий. Ми запрошуємо усіх аматорів та любителів лиж і сноубордів, траса буде легенька, тому усі зможуть прийняти участь, але в той же час буде класна конкуренція на вибування! Будемо раді, якщо прийдуть і наші спортивні зірочки зі спортивної школи “Екстрим”.  Змагання ми присвячуємо чудовій спортсменці, яка у свій час так багато зробила для розвитку гірськолижних видів спорту у Тернополі і дуже багато дітей та дорослих поставила на лижі Тетяні Кравець “.

Початок змагань:

12 лютого, неділя з 9:30 по 13:30, Savich-Park, вул. Тарнавського, 22а, Ternopil

Увага! Щоби отримати спортивну майку з номером учасники мають мати 150 грн завдатку. В кінці змагання гроші повертаються при поверненні майки. Усі питання по змаганнях можна дізнатись за номером 096 653 14 04. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: