В Індії є камінь, який ніхто і ніколи не зміг зрушити з місця

Опубліковано:
10 Лютого, 2017

Ще одна загадкова місцина є в сучасній Індії, таємницю якої так нікому й не вдалося розгадати. Це величезний камінь-валун, вагою 250 тон, який знаходиться на схилі невеличкого пагорба у місті Махабаліпурам, недалеко від храму Ганеша Ратха. Ніхто не знає, як він тут опинився. Згідно законів фізики мав би давно скотитися вниз, але ж ні.. завис – і ні з місця.

Нахилений під небезпечним кутом 45 градусів, має п’ять метрів в діаметрі. Хто тільки не намагався у свій час зрушити його з місця, практично, всі правителі, які колись правили, адже боялись, щоб  не зірвався.  У народі його називають «Масляна куля Крішни», а в перекладі з тамільської мови (мова місцевого штату)  «Vaan Irai Kal», це означає  «Камінь Небесного Божества».  Навіть губернатор Мадраса у 1908 році організовував вісім слонів, щоб зрушити його з місця, однак і їм це виявилося не під силу. Як стояв камінь, так і стоїть, дивуючи увесь світ. Натомість «притягує» тисячі туристів зі всього світу. Кожен хоче на власні очі побачити це загадково-таємниче диво. Неподалік є не менш дивний сад, де росте багато хлібних дерев, плоди, яких за смаком й справді нагадують хліб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: