На Тернопільщині передбачають двадцятиградусні морози

Опубліковано:
9 Лютого, 2017

Найближчими днями Тернопільщину замітатиме снігом, а далі передбачають сильні морози. За словами метеорологів, погода у лютому дивуватиме мінливістю, – пише За збручем.

Нинішню погоду аномалією не назвеш, – кажуть метеорологи. Це звичайні зимові явища. Однак мінливість погодних умов простежується все частіше.

«Передбачаються опади у вигляді снігу від невеликих до помірних. Поривчастий вітер, ожеледиця. Температурні показники ще більш знизяться. Нічні коливатимуться від чотирьох до дев’яти градусів морозу.  Денні: від двох до семи градусів нижче нуля. З дев’ятого лютого ми очікуємо поступове припинення опадів. Область переходить під вплив іншої синоптичної ситуації. Ми очікуємо, що до нас таки надійде достатньо потужний антициклон з північного сходу і температурні показники ще більш знизяться. Вже на дев’яте лютого ми очікуємо нічну температуру повітря в межах 6 – 11 градусів морозу; 10 – 11 лютого вночі 10 – 15 градусів морозу, подекуди 17 – 18 градусів нижче нуля. Денні температури коливатимуться 4 – 9 градусів морозу», – розповідає метеоролог Оксана Софінська.

Більш теплої погоди радять чекати останньої декади лютого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: