Проблеми є, але вони оперативно вирішуються, – начальник ЖКГ Олег Соколовський

08.02.2017 10:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Через ожеледицю на дорогах в Тернополі зранку спостерігалось ускладнення автомобільного руху. Як зазначає начальник управління ЖКГ Олег Соколовський, був частково обмежений проїзд біля "горбатого мосту", на вулиці Текстильній та Тарнавського.

На зазначені вулиці одразу виїжджала снігоочисна техніка. Якщо зранку дороги посипали переважно піщано-соляною сумішшю, то зараз вирішили посипати лише сіллю. Це, за словами Олега Соколовського, може прискорити процес танення і набагато раніше відкрити дороги для транспорту.  

Читайте також

Шляховики врятували фуру зі снігового полону (Відео)

- Зранку мали кілька локальних проблем, а саме спостерігались затори біля "горбатого мосту". Спочатку посипали там піщано-сольовою сумішшю, проте потім побачили, що вона не дає потрібного ефекту, то посипаємо зараз тільки сіллю.  Також зранку були проблеми на Тарнавського, де зупинився транспорт і на вулиці Текстильній. Тобто проблеми є, але вони оперативно вирішуються, - зазначив Олег Соколовський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі