Ця Верховна Рада ще має шанс допомогти нашим хлопцям на передовій і завершити війну

Опубліковано:
8 Лютого, 2017

Ця Рада ще має шанс допомогти нашим хлопцям на передовій і завершити війну. Ми пропонуємо юридично визнати окупацію Донбасу, припинити торгівлю та зупинити бізнес на крові, визнати Росію агресором і домагатись відшкодування збитків за зруйнований Донбас, а не забирати ці кошти з кишень українців.

Бо зараз складається таке враження, що влада втрачає відчуття реальності, і живе у якомусь паралельному вимірі: вимагає від всього світу санкцій проти Росії, а сама дозволяє торгувати з окупованими територіями. Створює міністерство окупованих територій, а юридично не визнає окупації України.

Читайте також

Влада бореться з ветеранами АТО через блокаду залізничної колії поблизу Бахмута, – нардеп Тарас Пастух

Сьогодні на Сході ветерани Війни, бійці, які пройшли Дебальцево, Іловайськ, Донецький аеропорт, блокують торгівлю на крові. У відповідь – поліція у супроводі тітушок влаштовує бійню та провокації. В хід пішли кийки та сльозогінний газ. Усе, як на Майдані. Тому ще одна наша вимога – розслідувати побиття ветеранів та покарати винних.

Щодо блокади торгівлі – надалі ми будемо підтримувати Штаб блокади торгівлі з окупантами. Ветерани не вийшли б на протест, якби Уряд та парламент ухвалював необхідні рішення. Адже ми досі не назвали війну – війною, а Росію – агресором, окупантом наших територій. А міністр окупованих територій, який заперечує факт окупації, називає події на Сході вже навіть не АТО, а ефективним контролем Росії. То врешті, прийшов час ефективного контролю України. І якщо влада бездіяльна, то цей контроль встановлюватимуть люди.

Текст розробленого нами з Єгор Соболєв, Oksana Syroyid та Семен Семенченко проекту закону – http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=59833.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: