6 лютого, розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО

07.02.2017 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

6 лютого стартувала реєстрація на основну сесію ЗНО. Триватиме вона до 17 березня. Аби взяти участь у ЗНО, необхідно сформувати та подати комплект реєстраційних документів до пункту реєстрації. Реєстраційну картку для участі в ЗНО можна сформувати самостійно на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Заповнюючи реєстраційну картку варто   звернути увагу на розділ щодо вибору навчальних предметів для проходження ЗНО.

Цьогоріч для випускників 2017 р. першим обов'язковим предметом буде українська мова та література. Другий треба обрати між математики та історії. Третій - із запропонованого переліку предметів: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія. А ще можна скласти у формі ЗНО ще один, четвертий предмет, який не є обов'язковим.

Читайте також

У Тернополі звільнили від плати за харчування пільгові категорії учнів

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 31 березня. Основну сесію ЗНО буде проведено з 23 травня до 16 червня. Додаткова сесія пройде з 3 до 12 липня, на яку можна буде зареєструватися з 3 до 20 травня. Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі