Де можна безкоштовно вивчити мову нашого сусіда

Опубліковано:
2 Лютого, 2017

Вивчення польської мови є актуальним питанням на сьогодні для багатьох тернополян. Адже багато з них мають родичів у Польщі, чимало навчається у польських навчальних закладах  та працює на сезонних роботах. Тому знання мови нашого західного сусіда є затребуваним та актуальним.

Тернопільська обласна бібліотека для молоді розпочинає безкоштовні Курси польської мови для початківців. Заняття розпочнуться 5-го лютого цього року і відбуватимуться щонеділі з 12:00 до 13:00   – Зараз триває набір у нову групу. Вивчення польської мови розпочнемо з алфавіту,  –  розповідає бібліотекарка Оксана Гуменюк, – з правил читання голосних і приголосних букв, артиклів. Також розглядатимемо будову слів та речень, різні часи, загальновживані дієслова та іменники. На заняттях треба мати із собою робочий зошит та ручку. Для запису в нову групу та за деталями телефонуйте за номером (0352)25-97-15 або пишіть на електронну пошту youthlib_woa@ukr.net . Ще треба мати діючий читацький квиток, який коштує 20 грн./рік. Його можна оформити у касі бібліотеки на 2 поверсі.

Наша адреса: вул. Д. Нечая, 29 (Новий Світ), сектор документів іноземної літератури, 2 поверх. Запрошуємо всіх бажаючих вивчати польську мову разом з нами!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: