Для тернополян подорожчає холодна вода майже на гривню за кубометр

Опубліковано:
2 Лютого, 2017

Вартість центрального водопостачання та водовідведення знову зросте. Справа у тому, що Національна комісія розділила ліцензіатів на дві групи: до першої групи внесені 36 ліцензіатів, тарифи для яких переглядались впродовж січня-серпня 2016 року, до другої увійшли 18 компаній, тарифи для яких не переглядалися тривалий час чи взагалі не встановлювались регулятором. Ото ж, тернополяни, яких віднесли до першої категорії, платитимуть за холодну воду на 9% більше, тобто уже не 9,86 грн за кубометр, а 10,76 грн.

Читайте також

На Тернопільщині в один день можуть підняти тарифи на воду та ЖЕКи

Місцеві компанії, що віднесли до другої категорії – платитимуть на 37% більше, з 9,18 грн за кубометр до 12,54 грн за кубометр. Зміни почнуть діяти уже цього року. – Про це повідомили в Національній комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: