У мережу потрапило незвичне відео з головою Тернопільської ОДА

Опубліковано:
2 Лютого, 2017

31 січня, відбулись збори загонів Територіальної оборони м.Тернопіль і Тернопільського району, на яких Степан Барна, прийнявши естафету, віджався 22 рази. «Приймаю естафету 22PushUpChallenge від Володимира Курила та Романа Реваджука. Передаю керівникові обласного управління поліції Олександрові Богомолу, обласному військовому комісарові Олександрові Скумбрію та обласному прокуророві В`ячеславу Перчу», – зазначив Степан Степанович.

Читайте також

Очільники області і міста стріляли з бойової зброї (Відео)

Нагадаємо, суть флешмобу полягає в тому, щоб протягом 22 днів віджиматися 22 рази й щодня запрошувати когось приєднатися для того, щоб спільно привернути увагу до теми ветеранів АТО і Збройних Сил України. А знімати свої вправи на відео почали у США, аби привернути увагу до проблем ветеранів, які повертаються додому після війни із посттравматичним синдромом. За статистикою, щодня 22 з них накладають на себе руки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: