Як мені вдалось «вполювати» індійську кінозірку Пріянку Чопру

Опубліковано:
1 Лютого, 2017

Індія – країна не лише кольорів та екзотики, тисячолітніх храмів та магараджів, вона повна приємних несподіванок. Особливо, якщо ти «білий».

Сьогодні я знову вийшла на фотополювання. Дорогою до ашраму відомого святого Ширді, ми зупинились перепочити на узбережжі Аравійського моря, неподалік містечка Гокарни. Звернула увагу на натовп людей далеко попереду. Зазвичай о такій ранній порі тут можна зустріти тільки поодинокі постаті, та й то – не часто. Бо лютий – це зима. І з місцевих не всі купаються. Коли ж підійшла ближче, то дуже втішилась, бо втрапила на зйомки фільму знаменитої кіностудії «Боллівуд»  за участю зірки індійського кіно Пріянки Чопри. Згодом таких роззяв як я, трохи зібралось і поліцейські, які слідкували за порядком, почали людей відтісняти. Мене не чіпали, мабуть сприйняли за британку. Для них всі «білі»  – британці. Отож мені пощастило відзняти чималий «шмат» подій, які відбувались на знімальному майданчику під відкритим небом. Час швидко злітав, була неймовірна спека – 36 градусів. Вже вся масовка розійшлася, а я вперто спостерігала за процесом зйомки. Справді, це було дуже цікаво. Наприклад, відзняти за три секунди, як плаче головна героїня, виявляється, зовсім не складно, достатньо покласти якусь спеціальну мазь під очі акторки… Моменти зйомок тривали не довго, натомість довго тривала сама підготовка: візажист  під час перерв ретельно пильнував за макіяжем Пріянки, все подавав дзеркало і вона щось підмальовувала: як не губи, то вії, повіки.

Читайте також

Покрова Пресвятої Богородиці, яка захищає індійських рибалок
180-річного довгожителя смерть обходить стороною (Відео)
Неймовірна зустріч із мистецтвом Індії на тернопільській сцені

А мені страшенно хотілось пити. І ось помічники режисера, немов прочитавши мої думки,  відкрили величезний термос (як наш бідон) і почали наливати всім своїм якусь білу рідину. Запропонували й мені. Звісно, не відмовилась. Напій нагадував нашу сироватку, приправлену лимоном і часником. До речі, дуже тамує спрагу. Опісля зовсім не хочеться пити. Режисер запитав мене, звідки я. На слово «Україна» зреагував позитивно і кілька разів повторив «Київ, Київ». Вперше в житті пошкодувала, що не знаю англійську на відповідному рівні (у свій час вчила французьку).

Поки тривали зйомки, мене не покидала думка, якби-то сфотографуватись з актрисою. Сарміте з Балтії порадила, мовляв, йди й кажи: «Пліз, ван фото». Ходжу і подумки повторяю як мантру: «Пліз, ван фото, пліз, ван фото…». І раптом нова думка: «Підходь і кажи, іншого шансу вже не буде». Підійшла, сказала, зазнімкувались… Бо якби пізніше – не витримала б спеки… Надзвичайно привітна й відкрита особистість.

Пріянка Чопра знялась у 50-ти фільмах. Міс Світу-2000. Паралельно знімається в американському серіалі. Ведуча індійського «Х-фактору», займається благодійністю. А ще талановито співає. Її третій сингл за 24 години переглянуло 59 млн користувачів Інтернету.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: