Як у хокей на озері грали справжні чоловіки або «Ternopil Hockey Classic-2017» (Фото)

Опубліковано:
30 Січня, 2017

У цьому році команди грали на чотирьох майданчиках, розчищених навколо острівця у парку ім. Т.Шевченка, там де влітку плавають катамарани. А на ще двох ковзанках під час змагань катались тернополяни, які мають власні ковзани.

Активні та емоційні ігри відбувались серед 24 команд, а це більш ніж 200 учасників. Географія хокейних команд охоплювала, як Схід так і Захід України: “Збараж” (м. Збараж), “Сніговик” (смт. Козлів, Тернопільська обл.), “Тернопільські шершні” (м. Тернопіль), “Льодокол-2” (м. Київ), “Подоляни-2” (м. Тернопіль), “Надзбруччя” (м. Волочиськ, м. Підволочиськ, Тернопільська обл.), “Катран” (м. Одеса), “Флаг” (м. Одеса), “Фаворит” (м. Рівне), “Спартак-Екстрім” (м. Луцьк), “Білі ведмеді” (м. Тернопіль), “Галицькі ведмеді” (м. Тернопіль), “Здорова столиця” (м. Київ), “Льодові шершні” (м. Тернопіль), “Подоляни-1” (м. Тернопіль), “Камишові коти” (м. Одеса), “Льодокол”, (м. Білогородка, Київська обл.),  “Маяк”(м. Вінниця), “Арсенал” (м. Вінниця), “Авто-Лідер-Дубівці” (м. Підволочиськ, с. Дубівці, Тернопільська обл.), “Криворізькі яструби” (м. Кривий Ріг), “Покутські яструби” (смт. Заболотів, Івано-Франківська обл.), “Пятак” (м. Київ), “Бродівські бобри” (м. Броди, Львівська обл.).

Глядачі побачили справжню чоловічу боротьбу за дерев’яний супер кубок та комплекти медалей. У перший день відбувся груповий етап, у другий – фінальний. За іграми спостерігали та знімали їх на камери, щоби уникнути спірних питань. Чоловіки були у формах своїх команд, частково з захищеним обличчям та у шоломах. У Тернополі змагання проводяться втретє, але вперше на цьому місці. Президент громадської організації «Хокей Тернопільщини» Георгій Хвічія-Дуве зауважив, що наше озеро надзвичайно цікаве для таких змагань, адже саме на замерзлих водоймах колись народився хокей. У сучасному класичному хокеї у команді грають по п’ять гравців, але майданчики тоді мають бути більші за розмірами. У Тернополі боротьба велась четверо проти чотирьох. У хокеї під відкритим небом поля для гри  традиційно розчищають на природному льоді,  ворота є, а ось воротар відсутній, на полі для гри також не встановлюють борти.

На турнірі з хокею серед аматорів були, як початківці, так і досвідчені гравці різного віку. Фінальні зустрічі вирішили, хто ж найсильніший у цьому році:

3 місце: “Авто-Лідер-Дубівці” (м. Підволочиськ, с. Дубівці, Тернопільська обл.)

2 місце: “Покутські яструби” (смт. Заболотів, Івано-Франківська обл.)

1 місце: “Бродівські бобри” (м. Броди, Львівська обл.)

Файно, що неподалік льодових арен, де чоловіки боролись за призові місця, свої перші шайби ключками відправляли у ворота малюки та малючки. Змагання для найменших організував Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Усі, хто прийшов повболівати за команди могли скористатися теплим чаєм з польової кухні, підкріпитися кашею, обігрітися біля бочок з вогнем.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: