У краєзнавчому музеї Тернополя провели годину «Пам`ятай про Крути» (Фото)

Опубліковано:
28 Січня, 2017

У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї провели годну «Пам`ятай про Крути», присвячену  99 –й річниці бою під Крутами. Там вшанували пам`ять хлопців, які загинули у нерівному бою.  На захід прийшли представники громадських організацій, студенти та школярі та влада краю.

Читайте також

Книгу у вигляді старовинного фотоапарату презентували у тернопільській бібліотеці
На Тернопільщині співробітники СБУ передали в історико-архітектурний заповідник контрабандні монети

«Ці юнаки для сучасних українців є взірцем жертовності та справжнього патріотизму. Вони поклали  життя за свободу та незалежність Батьківщини. А тепер прийшов час, коли тисячі нових героїв пожертвували собою заради України. Та ми пам’ятатимемо курсантів Першої української військової юнацької школи та бійців Помічного куреня Січових стрільців – безстрашних студентів та гімназистів.  Провідники національно-визвольних змагань початку минулого століття недооцінили ролі армії у забезпеченні незалежності і ту ж помилку було повторено протягом останніх двох десятиліть», – каже  директор Державного архіву в Тернопільській області Федір Полянський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: