27-го січня Будимир офіційно приступає до своїх обов’язків (Фото)

27.01.2017 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

За східним астрологічним календарем 27-го січня завершується рік Мавпи, і замість неї до своїх обов’язків офіційно приступає яскраво-червоний Півень, якого наші предки називали колись Будимиром.

Якою була Мавпа-2016, можна проаналізувати, не вдаючись до глибокої аналітики, а просто спостерігаючи за характером цієї непосидючої тварини. У східних духовних практиках, до речі, розум, який  все не дає спокою людині, порівнюють із скаженою мавпою і все намагаються його загнуздати. Судячи з цього, можна з полегшенням зітхнути: нарешті Мавпа забирається геть. Бо вона настільки непередбачувана й агресивна, що краще триматись від неї подалі. В Індії місцеві жителі не люблять мавп, бо ті приносять багато шкоди на городах та плантаціях. Це все одно що саранча. І якщо на плантаціях, де ростуть чорнобривці, стоять опудала, то це, в першу чергу, від мавп. Ті полюбляють смакувати цими квітами, а коли вже не влізає в пащеку (запихають їжу за обидві щоки, як хом’яки), то тоді беруть і надломлюють «голівки» бідолашним квітам.

Щодо Півня-Будимира, Богом створена птиця, щоб будити людей вдосвіта до молитви і праці. До речі, коли я писала роман «Об’явник», то  товариша головного героя,  півня, також назвала Будимиром. Хочеться вірити, що цей астрологічний символ справді пробудить людство до Миру і праці, зрештою, до здорового глузду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі