У Києві чоловік згвалтував 8-річного хлопчика прямо в під’їзді (Відео)

Опубліковано:
26 Січня, 2017

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що 33-річний уродженець Дніпропетровської області зауважив молодого хлопчика, який сів в маршрутне таксі. Зловмисник сів біля нього і почав розмову на непристойні теми. Приїхавши на зупинку, чоловік попрямував за малолітнім до його дому і зайшов з ним в парадне, – пише Національна поліція.

Коли в під’їзді нікого не було, зловмисник почав погрожувати дитині і нецензурно висловлюватися. Силою зняв з хлопчика одяг, після чого задовольнив свою статеву пристрасть неприродним способом.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Подільського управління поліції затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочину. Він – не одружений, у столиці працював двірником.

Працівники слідчого відділу Подільського управління поліції оголосили йому підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України, і вибрали запобіжний захід – утримання під вартою. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

 
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: