Сьогодні, 26 січня, тернополян запрошують навчитися знімати кіно

Опубліковано:
26 Січня, 2017

Тернополян запрошують на  майстер-клас зі шведінгу – тобто створення кінорімейків. Про це організатори заходу повідомили у мережі Facebook.

«Мрієте знімати кіно чи зніматись у кіно? Долучайтесь до першого тернопільського шведінгу!

26 січня о 15.00 в “Палаці Кіно” на вас чекає майстер-клас зі шведінгу , тобто створення кінорімейків, від учасників франківської медіа і продакшн спільноти “Кінороби” – Наталії Кобрин та Олександра Майсуса.

Захід відбувається в рамках акції “Кіномайстерня” проекту “КіноUP” за ініцаітиви творчого об’єднання “КіноХвиля” та підтримки міської ради.

Вхід ВІЛЬНИЙ! Участь команд – вітається! 

Шведінг – конкурс коротких кінорімейків, що відбуватиметься вперше в Тернополі з 1 по 3 лютого. Командам потрібно перезняти сцени з відомого фільму, вкластися в терміни і тривалість. Глядачі обирають переможців голосуванням на показі конкурсних робіт.

Шведінг (sweding) – термін, винайдений французьким режисером Мішелем Гондрі у фільмі “Перемотка” (Be Kind Rewind). Все, що потрібно для шведінгу фільму – любительська відеокамера (або фотоапарат з можливістю запису відео) чи гаджет, і ваша фантазія».

То ж охочі можуть долучатися до заходу та здобувати нові знання і навики у сфері кіноіндустрії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: