В Тернополі проведуть змагання «Хокей на озері»

Опубліковано:
24 Січня, 2017

28-29 cічня у Тернополі відбудуться змагання з хокею на озері «Ternopil Hockey Classic». У турнірі візьмуть участь команди із Тернопільщини, Кривого Рогу, Одеси, Києва, Луцька та інших міст країни.

У перший день турніру відбудуться групові змагання, у яких визначать переможці груп, а у другий день буде фінальна частина та різноманітні конкурси.

Переможці отримають перехідний дерев’яний кубок.

Варто відмітити, що змагання «Хокей на озері» – це різновид класичного хокею, але з декількома важливими відмінностями: відсутні борти, що захищають, немає воротарів і гра проводиться на відкритому повітрі, на замерзлому озері чи річці.

Спрощені правила направлені на зменшення силової боротьби і сили кидків, збільшення вміння володіння шайбою, передачі чіткого пасу і високого навику катання на ковзанах.

Це дає можливість залучити більше молоді в спорт, показавши їм, що є доступні форми хокею.

Так роблять в Північній Америці на змаганнях «U.S. POND HOCKEY CHAMPIONSHIP». Про популярність змагань свідчить їх грандіозність: більше ніж 1500 учасників, які грають на 25 льодових майданчиках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: