Провести в останню путь керівника дитячої хорової школи “Зоринка” Ізидора Доскоча прийшли його учні, співробітники, друзі та рідні люди. Більше тисячі тернополян прощались з Ізидорем Доскочем. Похорон відбувся у пʼятницю, 20 січня. 

Панахиду за музикантом провели у пʼятницю, 20 січня. В холі “Зоринки” зібрались сотні людей з квітами.

Друзі та співробітники завжди памʼятатимуть Ізидора патріотом, наставником з доброю душею. А для учнів він був другим батьком.

Читайте також

Пішов з життя Маестро Ізідор Доскоч

– Ми познайомились близько дванадцяти років тому, мені було десь 6 років, – розповідає Христина Домарацька. – Тоді викладачі ходили по школах і запрошували дітей у “Зоринку”. Я захотіла піти сюди, і мене привела мама. Спочатку він мені здавався дуже строгим, на репетиціях була дисципліна. Але на перервах він був як тато, кожному приділяв увагу. Така турбота була дуже важливою.

Таких викладачів, каже Христина, вона більше не зустрічала. Ще одна випускниця школи “Зоринка” Оксана Кривунчак познайомилась з Ізидорем Доскочем у чотири роки. У школу її привела бабуся.

– Моя бабуся колись співала в нього в хорі і порадила, щоб я теж вчилась. Сказала, що він дуже хороша людина, – каже дівчина. – Так  я сюди і прийшла. Спочатку він справді здавався строгим, але в поїздках він був як тато, пише “20 хвилин”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: