18-річний дебошир завдав збитків на 30 тисяч гривень

21.01.2017 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Саме на таку суму «настріляв» юний хуліган. Заяви від тернополян, чиє майно зазнало ушкоджень внаслідок його витівок  й далі продовжують надходити до правоохоронців. Про цей випадок ми раніше вже повідомляли. Хлопець із масиву Дружба, придбавши пневматичного пістолета, стріляв із нього по вікнах багатоповерхівки, маршрутках та автівках, завдавши більше десяти пошкоджень майна. Загалом він встиг випустити понад тисячу зарядів.

Про пошкодження металопластикового вікна заявила мешканка однієї з багатоповерхівок по вулиці Леся Курбаса. А втрат власник автомобіля «ВАЗ-2106», в якому хуліган пошкодив лобове та бокове скло, отримав збитки майже на тисячу гривень.

Хлопець ніде не працює і не навчається. Поліцейські вилучили у нього разом з істолетом ще близько ста куль. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Хулігонові інкримінують першу частину статті 296 ККУ.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі