У Тернополі на вулиці Молодіжній сварка між сусідами закінчилась поножовщиною. Тернополянин 1978 року народження потрапив до лікарні з різаною раною правого плеча та крововтратою.  

Спершу конфлікт виник між подружжям. Жінка викликала патрульних. 58-чоловіка забрали 58-річного дебошира в психоневрологічну лікарню для перевірки на вміст у його крові алкоголю.

Читайте також

Тернополянин хотів зарізати свого сусіда? (Відео)

Чоловік йшов додому пішки більше двох годин. А коли повернувся додому, застав за столом разом з дружиною молодшого сусіда. Це ще більше розізлило чоловіка. Із сусідом вийшли на вулицю, молодший виявився сильнішим, бо ж добряче перепало від нього. Розлючений ревнивець схопив ножа з літньої кухні та встромив його в руку сусідові.

Тернополянину доведеться відповісти за скоєне. Його вчинок кваліфікували, як умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: