Чому тернопільський оператор попрощався з командою відомого шоу?

20.01.2017 11:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Оператор Олег Шевчишин покинув шоу “Орел і Решка”. Про це він написав у себе на сторінці в мережі facebook. Як зазначив Шевчишин, він сам вирішив залишити відому програму, - пише Доба.

— Я більше не є членом команди Орел і Решка. Зараз спокійно, видихніть, не переживайте, опустіть рушниці, зачохліть ножі. Це було моїм власним рішенням. Я пішов за власним бажанням, у тверезій пам’яті і світлому розумі, або як там правильно? Якщо без жартів, то це правда. Ми розлучилися і розлучилися кращими друзями. Я сказав всій команді величезне спасибі, а всі сказали спасибі мені. Але моє «спасибі» набагато більше, адже завдяки шоу Орел і Решка, я став тим, ким я є зараз: оператором з нагородами, мандрівником з досвідом, — пише Шевчишин.

Нагадаємо, що Олег Шевчишин народився і виріс у селі Мшанець. У 1998 році вступив у Теребовлянське вище училище культури і мистецтв. В 2006 році отримав другу вищу освіту на факультеті звукорежисури кіно і телебачення в Київському національному університеті культури і мистецтв.

У команду «Орел і решка» він потрапив на шостий сезон зйомок. 10 грудня 2015 року Олег Шевчишин вирушив у навколосвітню подорож разом з телепередачею, яке тривало 9 місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі