Школа на Кременеччині отримала комп’ютери за сприяння своєї випускниці Інни Вовчок

Опубліковано:
20 Січня, 2017
П’ять комп’ютерів передали в рамках урядової програми по забезпеченню шкіл комп’ютерами та за сприяння депутата облради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», випускниці цього закладу Інни Вовчок,.

У школі сьогодні навчається 255 учнів та 19 діток відвідують дошкільну групу. Раніше одним комп’ютером змушені були користуватися кілька учнів одночасно, але 18 січня умови змінилися: депутат облради від цього округу Інна Вовчок, а також голова фракції партії «УКРОП» Андрій Цибульський, привезли начальному закладу подарунки – 5 комп’ютерів.

Читайте також

Тернопільські депутати прийняли бюджет області на 2017 рік

– У нас навчально-виховний комплекс, є і дошкільна група, в якій зараз навчається 19 учнів. Комп’ютерний клас розрахований на 12 чоловік, оскільки класи на такі уроки діляться на підгрупи. Було важко, коли за одним комп’ютером займалося 2-3 учнів, тепер, думаю, будуть займатися по одному. Після подарунків у нас тепер 11 комп’ютерів, – розповідає Левандовський Василь Іванович, директор НВК.

З використанням комп’ютерної техніки, зазначає директор, проводиться не лише інформатика, але й фізика, хімія, англійська мова.

– Наприкінці минулого року я мав можливість подарувати комп’ютери своїй рідній школи і дуже радий, що тепер це змогла зробити і Інна. В сучасних умовах навчання неможливе без комп’ютерів, без інтернету, інтерактивності, тому саме такі подарунки покращать рівень викладання і звісно, рівень засвоєння знань, – переконаний голова обласного осередку партії «УКРОП» Андрій Циубльський.

Отримавши подарунки, працівники школи одразу взялися за їх підключення і вже сьогодні, 19 січня,  учні вперше користувалися новою технікою.

– Вчора нас у школі дуже радо зустріли, звісно, раділи подарункам, а сьогодні вже провели перший урок. І учні, і вчителі дуже задоволені обновками. Нові комп’ютери суттєво відрізняються від тих, що НВК зараз має, вони зокрема, менш шкідливі для зору та безперечно, набагато потужніші, – говорить депутат облради від партії «УКРОП» Інна Вовчок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: