Авторка перлино-алмазотерапії відвідала Тернопіль

Опубліковано:
18 Січня, 2017

Наше місто відвідала Магістр астромінералогії із Латвії Алла Білде. Вона автор єдиної в Балтії програми із астромінералогії. Веде авторський професійний курс кварце- сердоліко-бурштинотерапії,  перлинотерапії та алмазотерапії. Спілкуватись із людиною, яка знається на всьому цьому задоволення для душі і серця.

– У багатьох людей слово «астрологія» викликає асоціацію тільки з планетами і зірками. Чи так це насправді?

– На жаль, сьогодні досить часто доводиться чути, що людям не потрібна астрологія. Вони сприймають її як розважальну колонку вкінці газети, і не розуміють яку користь вона може їм принести. Щодо розважальної колонки вони абсолютно праві, оскільки журналісти, спираючись на інтерес людей до астрології, розважають і читачів, і себе, вигадуючи прогнози для 12-ти знаків Зодіаку. З позиції професійного астролога скажу відверто – це цілковита нісенітниця. Астрологія, всупереч існуючій думці, зовсім не ставить своїм завданням передбачати майбутнє, спираючись на закони руху небесних тіл і їхнього впливу на долю людини, держави. Долю пророкують циганки на вокзалі, але не професійні астрологи. Астрологія допомагає людині зрозуміти внутрішню динаміку своєї особистості і вказує способи, за допомогою яких можна коригувати свою особистість у потрібному людині напрямку. І, звичайно, при цьому спирається на закони руху небесних тіл і їхнього впливу на життя людини, держави, нації. Найкраще це виходить у фахівців в галузі математики і фізики. Я теж закінчила фізико-математичний факультет Латвійського Державного університету, який одночасно зі мною закінчив відомий математик Іліяху Ріпс, котрий відкрив код Біблії.

– А що ще може професійний астролог?

– Наприклад, сучасний астролог Вольфганг Ангермейер – творець економічної астрології і астрології дизайну, перший довів і теоретично, і практично, що кон’юнктура на світовому ринку обумовлюється впливом транзитних планет в гороскопах держав і міст, а також окремих трестів, концернів і корпорацій, що все можна передбачати і прогнозувати на багато років і десятиліть вперед. Його дослідження популярні не лише серед бізнесменів і приватних підприємців, а й серед представників багатьох зацікавлених держав. Незважаючи на те, що кожний такий гороскоп коштує 2500 фунтів і більше, його підприємство завалено замовленнями на багато місяців вперед. Він правильно передбачив біржову кризу 1987 року і початок економічного хаосу восени 1989 року.

За кордоном, наприклад, існують спеціалізовані курси підвищення кваліфікації, в основному для хірургів, але також і для лікарів інших спеціальностей, на яких вивчається медична астрологія. Адже жоден лікар не може успішно користуватися медичною наукою, якщо він не знайомий з астрологією. І дійсно, лікарі, особливо хірурги, які враховують наші рекомендації, працюють набагато краще і результативніше, ніж інші.

Зазвичай в українців старшого покоління Латвія асоціюється з таким словом як дзінтаріс-янтар, українською мовою це звучить інакше – бурштин. У той час парфуми «Дзінтаріс» в Україні були великим дефіцитом. І ось я з подивом відкрила для себе ще одну Латвію: Долина Даугави, кварцові піски Юрмали, піраміди і менгіри Старої Риги. Інтригує Астрологічна карусель Риги? Що це таке? Якщо можна, детальніше для наших читачів.

Ми – Латвійська Школа Астрології і Практичної Психології «Selēna Plus», керівником якої я є, багато подорожуємо, побували в багатьох країнах Європи, в Індії, в країнах Південно-Східної Азії, в Росії, але найбільше нас приваблюють місця особливої сили нашої Балтії. Викладачі, студенти, слухачі, колеги та однодумці діляться своїми спостереженнями. Відкриття між тим, дивовижні. Так з’явилися дослідницькі роботи в галузі сакральної архітектури: «Астрологічна карусель Риги», «Піраміди і менгіри Старої Риги», «Бурштинова кімната Риги». У галузі сакральної географії: «Покайне  – сакральне місце Латвії», «Фаллософічні пам’ятники Сигулди», «Цілющі камені Латвії». До речі, щоб вийти на астрологічну екскурсію  Ригою, обов’язково потрібні гарна погода, чудовий настрій, фотоапарат і ще раз наголошую, особливий «астрологічний» настрій: очі повинні бути по-особливому відкриті, так, щоб відокремитись від буденності і побачити … Усі прикраси  «астрологічного» типу стали модними на початку 20-го століття  із появою  «Національного романтизму» і «Югендстилю» (модеон, арт нуаво). Не потрібно шукати астрологічну містику в архітектурі Старої Риги. Потрібно підняти вище голову і… можна побачити на будинках зображення Рака, Лева, Водолія. Треба ж! Навіть на воротах міського ринку є зображення Овена, Діви, Близнюків, Тельця, Терезів. Ну і звісно, на будівлі Ризької мерії можна побачити Скорпіона, Стрільця, Козерога, Риби (цих, взагалі, у місті багато). У Ризі є не тільки піраміди, а й сфінкси, а також менгіри  – вертикально стоять камені, які здавна використовувалися нашими предками для поліпшення родючості грунту Землі та облагородження простору.

Кварцеві піски Юрмали – особливе місце на Землі. Вони дуже давні, досліджені доктором фізико-математичних наук Вільчинським. Володіють особливою лікувальною властивістю –  вирівнюють биття серця до 60 ударів на хвилину. Така вібрація Юрмальських пісків у поєднанні з фітонцидами запаху сосен створюють лікувальну зону. Недарма ця зона була забудована санаторіями союзного значення за часів СРСР. Тепер санаторії практично не збереглися, але відроджуються SPA з лікувальними напрямками, в яких успішно працюють випускники нашої Школи, а саме – відділення Мінералогії. Зауважу, що іспанське узбережжя, яке славиться своїми курортами, не має таких пісків. Там піски молоді, змішані з вулканічним попелом, а тому ще не мають вібрацій серцевого ритму людського серця.

– Надзвичайно цікава й корисна інформація. До речі, чи має якийсь стосунок Бурштинова кімната у центрі Риги до знаменитої Янтарної кімнати, яка зникла під час війни?

– До знаменитої кімнати в Ермітажі вона має відношення тільки тим, що в приміщенні Ризької Бурштинової кімнати знаходиться точна копія бурштинового столика, але роботи ризьких майстрів. Ризька Бурштинова кімната створена руками латвійських ювелірів за ескізами її власниці Наталії Валнере, і живе своїм, не побоюся сказати, містичним життям. Знаходиться вона у самому центрі Старої Риги, але осторонь від чужих недобрих очей. Кімната «запрошує» відвідати її, але не всіх, тільки обраних. Дивно, чи не так? З моменту її відкриття я часто приходжу сюди. Іноді сама, іноді – зі своїми учнями і близькими мені людьми. І всі вони кажуть, що так само як і я думають про цю Кімнату. Описати її незвичайну красу і особливо, гармонійний стан, який відчуває кожний, хто там буває, неможливо. Прийдете – зрозумієте. Але в наш технічний вік з’явилися можливості подивитися слайдшоу  «Бурштинова кімната Риги» в Інтернеті і побувати там віртуально.

– Чи може звичайна людина без спеціальної підготовки (за покликом серця) займатися для себе бурштинотерапією?

– Звичайно, може. Тільки для грамотного користувача бурштином необхідно знати не тільки гемологію (науку про коштовні камені), але й неухильно дотримуватися техніки безпеки роботи з бурштином. Досить хоча б раз проконсультуватися з астромінералогом. Наша Школа випустила вже чималу кількість таких фахівців. Є вони і в Україні (Школа Емми Гонікман).

– Чим для латвійців є місце сили Покайне? Ви можете провести подібні аналогії з іншими частинами світу?

– Покайне – невелике містечко в Латвії. Те, що ця територія сакральна, відомо давно. У Литві теж є схоже за своїм впливом містечко «Хрестова гора». Люди несуть у Покайне камені, з якими скидають там свою важку ношу, прикрощі, печалі і просять Господа про допомогу. Так само роблять на «Хрестовій горі», вірять, що залишають там свій «хрест». На «Хрестовій горі» з паломницькою місією був і Папа Римський Павло І.

– І на завершення. Що таке сакральний камінь і як його підібрати там, де ти живеш?

– Сакральний камінь чи сакральний виріб – це своєрідний гармонізатор, який позитивно впливає на здоров’я, емоції, події, оточення, сімейні і робочі стосунки. Його завжди роблять на замовлення. Так вироби церковного мистецтва, які володіють якостями сакрального виробу, зазвичай, виготовлялись відомими майстрами і мають свою історію життя. Сьогодні такі роботи є, але це вже велика рідкість. Принципам, яким повинен відповідати сакральний камінь або виріб, ми навчаємо. Так наші випускники – стоунтерапевти і стоунцілителі впродовж двох років розробили чакрові гармонізатори, а Наталя Вагнере і польські ювеліри допомогли мені розробити індивідуальні (!!!) бурштинові сакральні масажери у вигляді кулонів, які добре сприйняли як медики, так і спеціалісти масажу та косметології. Іноді людині неймовірно щастить: сакральний виріб до неї приходить сам: вона знаходить його, або хтось їй його подарує. Але якщо поряд нема відповідних спеціалістів, то радше прислухатися до власної інтуїції, щоб зуміти серед безлічі різноманітних, наприклад, коштовних каменів відшукати свій. Жінкам це зробити легше, вони народжуються з інтуїцією. Тільки дехто з них навіть не здогадується про це.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: