Автопарк тернопільської мерії поповнився новенькими автомобілями

Опубліковано:
14 Січня, 2017

Перед Новим роком автопарк Тернопільської мерії поповнився чотирма новими транспортними засобами французької марки «Рено». На всі автівки з міського бюджету витрачено майже два мільйони гривень, – повідомляє Тижневик “Номер один”

Якщо Ви, шановні читачі, подумали, що придбано снігоочисну чи іншу техніку, необхідну для утримання міста в чистоті, то це не так. Всі автівки – пасажирські та призначені для пересування чиновників мерії або ж офіційних делегацій з інших міст чи країн. 

Читайте також

Міська рада скоро презентує «Дорожню карту» з очищення Тернополя від снігу
Кадровий резерв спеціалістів формує тернопільська міська рада

Найдорожча з придбаних авто – «Renault Traffic» (пасажирський бус), вартість якого склала 786 488 грн. Далі йде «Renault lodgy» (універсал) ціною 444 072 грн. Кросовер «Renault Duster» вартує 408 700 грн. І найдешевшим є «Renault NEW Logan» (седан) – 319 100 грн. Загальна вартість покупки склала 1 млн. 958 тис. 360 грн.

Зауважимо, що всі чотири автомобілі придбано в одного продавця – ТзОВ “ТерКо Авто Центр”.

До останнього часу в розпорядженні Тернопільської міської ради перебувало 12 транспортних одиниць. Найпрестижнішою і найновішою «Ford Mоndeo» (2013 р.в.) їздив, як і годиться, міський голова Сергій Надал. У своєрідному мерському рейтингу на другій позиції перебуває секретар ради Віктор Шумада і його службова автівка «Hunday Tucson». На почесній третій позиції є заступник мера Іван Хімейчук і його «залізний кінь» «Opel-Omega». Решта чиновників їздять на доволі стареньких «Дачіях», «Део», ВАЗах, УАЗах та ЗАЗах.

Хто із чиновників мерії змінить свою автівку на щойно придбану або, можливо, хтось, хто її не має, отримає, залишається дочекатися розпорядження міського голови Сергія Надала, яким очільник міста має закріпити кожен транспортний засіб за тією чи іншою посадовою особою.

Віталій Попович 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: